pénztárgép

Datecs pénztárgép márkáról

Kezdetek:

A DATECS Ltd.-t 1990. március 6-án alapították a Bolgár Tudományos Akadémia korábbi kutató mérnökei. Akkoriban egyike volt azon cégeknek, amelyek magánvállalkozásként működtek.

Első projekt:

Egy olyan post script lézernyomtató vezérlő, amely a Multiscript lézernyomtató gyártásához volt használatos. Abban az időben lett bemutatva és került piacra a híres Windows FlexType Cyrillization nevű szoftver. Néhány hónappal később Bulgáriában szinte az összes számítógépre feltelepítésre került.

Központ:

A vállalat központi épülete 2004-ben épült 6500 m2-en. A 360 magasan szakképzett specialista közül 160-an ebben az épületben helyezkednek el és a legkifinomultabb szolgáltatásokat nyújtják.

DATECS személyzete

Kutatás-fejlesztés 7%
Termelés 35%
Szolgáltatások 17%
GIS 27%
Pénzügy 3%
Emberi erőforrások 2%
Export 5%
Belföld 4%

Felszereltség

A vállalatnak 3 gyártó sora van a késztermék előállítás számára és egy modern Samsung SMD összeszerelő sor. Ez lehetővé teszi, hogy a dizájnt és előállítást házon belül elvégezzék.

2001-ben a vállalat megkapta az ISO 9001:2000 minőségtanúsítványt

A vállalat a folyó évben megszerezte a minőségtanúsítvány legújabb ISO 9001:2008 verzióját, mely bizonyítja, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre.

Datecs ISO cert

Datecs GIS CENTER

1995-ben alapították és az egyik legfejlettebb központ a digitális térképészet és térinformtikai szolgáltatások területén.
A Datecs flottakövető rendszer egy valós idejű járműkövető eszköz, melyet a Datecs GIS Center fejlesztett, és az ügyfelek egyre növekvő igényeinek kielégítésére megalkotta magas minőségű, rendkívül megbízható flottamenedzsment rendszerét.

Datecs Gis center

Datecs térképészeti szolgáltatások (DMS PIs)

A Datecs térképészeti szolgáltatásokkal foglalkozó részlegét, a DMS Pls-t 2008-ban alapították, a GIS-Mapping kiszervezés szolgáltatással foglalkozó részlegének leányvállalataként. Még ugyanebben az évben a DMS Pls megszerezte az ISO 9001:2008 minőségtanúsítványt. A cég projekteket menedzsel a NAVTEQ Hollandia számára.

Új üzem

2010-ben megépült a Datecs legújabb gyárépülete melynek területe 11 000 m2.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük